Despre mine

Sunt veselă și sociabilă, mereu cu zâmbetul pe buze și încerc să vad partea bună a fiecărei situații. Pun pasiune în ceea ce fac și îmi place să descopăr mereu lucruri noi.

Choose to be happy - Despre mine

Sunt mama unui băiețel minunat de aproape 8 ani și ador acest job. Îl iau în serios și mă documentez mereu în acest domeniu astfel încât să fiu cea mai bună mamă pentru fiul meu.

Călătoresc cât de mult pot oriunde mă duc picioarele și mă îndeamnă inima. Fiecare călătorie este un prilej de a construi amintiri de neuitat, de a aduce înapoi acasă o parte din lumea largă, de a petrece timp prețios cu familia mea, de a descoperi locuri magice și rețete care iți lasă gura apă, în special dulciuri.

Îmi place să dansez, să experimentez, să cânt la volan și să practic diferite sporturi în aer liber. Citesc orice carte are un titlu interesant și îmi place să împărtășesc celor din jur informațiile utile descoperite.

Be yourself

Îmi doresc să învăț ceva nou în fiecare zi, să acumulez cât mai multe informații și consider că am de învățat câte ceva de la fiecare persoană cu care interacționez. Pe principiul ”cad în genunchi, mă ridic, mă scutur și merg mai departe” consider că orice lucru care mi se întâmplă se întâmplă cu un scop.

Am început să scriu acest blog pentru că îmi place să cred că în fiecare lucru care se întâmplă este și o parte bună care ne aduce bucurie. Pe blog vei regăsi informații utile de parenting testate care au funcționat pentru noi, păreri despre cărți de tot felul, impresii despre locuri vizitate și evenimente la care am participat, despre optimist și vise îndeplinite, despre cum să zâmbești și să te bucuri de fiecare moment.

Dacă iți dorești ceva cu adevărat nu lăsa pe nimeni să iți spună că nu e posibil și fă tu primul pas dacă vrei ca lucrurile să se schimbe.

Choose to be happy!