Tu cand ai admirat ultima oara culorile naturii?

Choose to be happy - Toamna

Mereu pe fuga. Asa s-ar descrie ritmul vietii noastre. Diminetile incep cu cana de cafea luata in fuga de la metrou si covrigul fierbinte de la patiserie. Urmeaza o zi plina birou, cu discutii aprinse si un milion de lucruri de finalizat pana la finalul zilei. Te uiti la ceas si nu realizezi cand a zburat timpul, iar lupta contra cronometru continua cu o fuga catre locul unde iti este copilul cea mai mare parte din zi.

Dar daca ar ai putea sa pui totul pe pauza? Sa ai cateva momente doar ale tale in care sa te asezi pe o banca si sa incerci sa iti amintesti cand ai facut asta ultima data. E un sentiment atat de placut. Inchide ochii. Apleaca capul pe spate si lasa razele soarelui tomnatic sa iti mangaie obrajii. Savureaza fiecare mangaiere a soarelui si lasa-te purtat de energia pe care o transmite. Deschide usor ochii si lasa-i sa se bucure de abundenta culorilor de toamna. Verdele incearca sa tina piept galbenului si aramiului. Pare ca va reusi, insa acestea il ajung usor din urma, se strecoara putin cate putin pana cand decorul se intrepatrunde intr-o nebunie de culori. Totul se intampla in mod natural insa tu ai senzatia ca cineva le-a pictat intentionat asa astfel incat sa iti atraga atentia. Te ridici de pe banca si auzi sunetul toamnei: fosnetul frunzelor. Intinzi mainile, apleci capul pe spate si te lasi purtat de val. Cateva piruete usoare si pare ca te-ai transpus in alta lume, o lume in care armonia si relaxarea sunt la ele acasa. Ai vrea ca acest moment sa nu se termine niciodata asa ca te bucuri de el cu fiecare particica din tine si iti promiti “Imi voi bucura sufletul cu momente ca acestea cu fiecare ocazie”.

Experientele traite si momentele create sunt cele care ne definesc caracterul asa ca hai sa ne inconjuram cu momente frumoase.

Tu cand ai admirat ultima oara culorile naturii?

Choose to be happy!

 

Share dacă ți-a plăcutShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *