Evertoys

Jucăriile au reprezentat întotdeauna o sursă inepuizabilă de stimulare a creativității, dezvoltare a anumitor abilități, dar și cunoaștere de lucruri noi prin joacă. În același timp, oricât de interesantă ar fi o jucărie sau de captivantă, știm cu toții că perioada în care aceasta menține viu interesul copilului este în 99% din situații mult mai mică decât ne-am aștepta noi sau am vrea.

TricoursAstfel ajungem în situația de a negocia constant cu copilul asupra achiziționării de jucării noi, de dimensiuni și prețuri cât se poate de variate, iar ulterior de a găsi soluții ingenioase de a stoca volume de jucării care nu nu mai prezintă interes copilului, dar nici nu pot fi aruncate.

Ei bine, iată că cineva s-a gândit la această buclă din care copii și părinții nu mai reușesc să iasă și a pus bazele Evertoys. Aceasta este o platformă care oferă spre închiriere o multitudine de tipuri de jucării, jocuri, puzzle sau lego pentru diferite categorii de vârstă.
Evertoys pune la dispoziție abonamente lunare dintre care îl poți alege pe cel potrivit nevoilor tale. În baza abonamentului primește un credit cu ajutorul căruia poți închiria jucării. O veste bună este că platforma pune la dispoziție și alte modalități de a obține credite în cazul în care jucăria dorită nu se încadrează în suma deținută în cont. Astfel poți achiziționa separat credit, poți lăsa recenzii sau poți recomanda prietenilor Evertoys și ești premiat cu credite suplimentare. O altă veste bună este că acele credite nefolosite se vor reporta pentru comanda următoare.Doborator de recorduri

La abonare, Evertoys oferă 1 lună de abonament gratuit, însă dacă vei introduce în ecranul de tranzacție mențiunea GETHAPPYNOW, vei primi 2 luni gratuite în care te poți bucura de jucăriile puse la dispoziție. Astfel poți schimba jucăriile ori de câte ori consideri că este nevoie de o nouă provocare pentru copilul tău.

Ce face sistemul să fie ușor de folosit este faptul că livrarea jucăriilor se face de către curier la o adresă menționată de tine, iar la predarea noii comenzi, același curier preia jucăriilor folosite. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe site, să alegi jucăriile și să completezi adresa de livrare. Este atât de simplu, precum pare. Din fața calculatorului sau de pe telefon poți gestiona în orice moment jucăriile cu care se va juca copilul tău. Echipa Evertoys este extrem de prietenoasă și mereu dispusă să ajute cu sfaturi sau cu situații neprevăzute.

Casa de pe lacÎn prezent, cel mic este fascinat de asamblarea jucăriilor LEGO cu care ulterior se joacă destul de puțin. Astfel că atunci când am descoperit Evertoys am fost foarte încântați. Putem lua LEGO pe care el să le construiască, iar ulterior să trecem la următoarea asamblare. Jucăriile pe care le-am primit până acum au fost foarte îngrijite sau chiar noi și au corespuns întru totul cu descrierea de pe site. Suntem deja la a 4-a comandă și abia așteptăm următoarea livrare pentru a descoperi următoarele noutăți.

Choose to pe happy!

PS: În situația în care te-ai hotărât că Evertoys ți se potrivește și te abonezi în cursul acestei săptămâni, vei primi suplimentar 3 credite, echivalentul unei luni gratuite 🙂

Share dacă ți-a plăcutShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *