Cum am slăbit 2 kg în 7 zile

Vara trecută, în plin sezon de reduceri treceai prin fața unei vitrini ispititoare și nu te-ai putut abține să nu dai buzna în magazin să probezi acea rochie senzuală a cărei culoare ți se potrivea perfect, cu o textură a materialului care te făcea să plutești și cu un decolteul perfect atât încât să îți pună in valoare bustul. Fiind sezonul reducerilor, ca de multe alte ori în care ai făcut cumpărături în această perioadă găsești rochița o mărime mai mică care iți vine fixă și o mărime mai mare care e deja mult prea largă să se așeze așa cum ți-ai dori. Te îndrăgostești iremediabil de ea și hotărăști într-o clipită că trebuie să o ai. În privința mărimii nu vezi niciun impediment întrucât este timp suficient până vara viitoare să slăbești cele 2-3 kg puse ușor, dar sigur în ultimele luni.

A venit vremea perfectă pentru a defila în rochița nouă și totuși kg s-au încăpățânat să rămână la locul lor, dar există totuși o cale de a le da jos.

Pentru că în ultimii ani buni, m-am identificat perfect cu situația de mai sus și am reușit să găsesc varianta de mai jos care chiar a funcționat, aș vrea să o împărtășesc cu voi.

Iată cum am slăbit eu 2 kg în 7 zile făcând niște lucruri la îndemâna tuturor:

 1. Am făcut mișcare în limita timpului disponibil, respectiv 100 de genoflexiuni dimineața si 100 de genoflexiuni seara (5 serii a câte 20 de genoflexiuni). Sunt niște exerciții care se fac foarte ușor și antrenează o mulțime de grupe de mușchi.
 2. Am băut o cană mare de apă dimineața pe stomacul gol. Nu ajută în mod direct la slăbit, dar ajută la hidratarea organismului si reglarea digestiei care este importantă în procesul de slăbit i ajută la reducerea celulitei.
 3. Am băut 2 litri de apă. Pentru a stimula acest lucru, mi-am luat o sticlă de apă de 2 litri în care am stors o lămâie și am pus îndulcitor lichid Stevia de la Nevella pe bază de ștevie care este mai sănătos față de alte variante și nu schimbă gustul. Astfel am reușit sa beau cei 2 litri mult mai ușor decât aș fi crezut.Limonadă
 4. Și nu în ultimul rând am ținut regimul descris mai jos. Dieta se poate ține maxim 2 săptămâni, însă perioada recomandată este de 10 zile.

Mic dejun (între orele 8-10):

 • 50 gr telemea slabă (ex: Hochland Light)
 • 60 gr șuncă de pui/curcan
 • 1 ou fiert
 • 300 gr legume (roșii, ardei, castraveți, salată verde, ciuperci, dovlecei, fasole verde)

Gustare (între orele 11-12):

 • 200 gr caise/nectarine sau 200 gr iaurt cu grăsime sub 5% (ex: iaurt Grecesc cu 2% grăsime care este foarte gustos)

Prânz (între orele 13-15):

 • 200-250 gr piept de pui
 • 300 gr legume

Gustare (între orele 17-18):

 • 20 gr migdale crude sau 200 gr iaurt cu grăsime sub 5% (ex: migdale crude din Lidl – 100 gr la preț de 9,99 lei)

Cină (maxim la ora 20):

 • 200 gr brânză cottage cu grăsime sub 5% (ex: Brânzică de casă – Covalact sau Cottage Cheese Light – Hochland)
 • 200 gr legume

Lactate

Migdale

Observații:

 • legumele se cântăresc crude însă se pot folosi crude, fierte sau la grătar
 • carnea se cântărește gătită și se poate pregăti pe grătar, la cuptor sau fiartă
 • 1 migdală are în medie 1 gram, adica 20 gr de migdale vor însemna 20 de migdale

Este foarte important să avem un regim de viață sănătos care să implice mișcare, hidratare și alimentație corectă care să ne ajute constant în lupta cu kilogramele. În clipa în care vom uita de aceste elemente, corpul va începe să facă ce l-a învățat mama natura mai bine și anume să asimileze și să iși facă din nou rezerve, iar rochițele mult visate vor rămâne în așteptarea unei alte veri.

Rămâneți în formă, sănătoși și Choose to be happy!

Share dacă ți-a plăcutShare on Facebook
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *