Review – Secret Life of Pets

Pentru că toți 3 suntem fani desene animate și am fost extrem de încântați de trailer-ul filmului Secret Life of Pets am așteptat nerăbdatori avanpremiera și am dat fuga în cinema. Am ales Cinema City din Mega Mall întrucât filmul dublat era la ora potrivită astfel încât să putem ajunge după serviciu, am luat floricele și eram pregătiți pentru film. În prezent se desfășoară un concurs în baza unor taloane răzuibile și am câștigat un Twix și 2 taloane cu 1 bilet+1 bilet gratuit pe care le vom folosi curând.

Înainte de începerea filmului am avut parte de un film scurt cu Minions la care am râs în hohote de stângăciile și poznele lor. Au fost la fel de amuzanți ca întotdeauna, iar M a fost extrem de încântat să îi revadă, deși îi urmărește constant și pe youtube. Aveam starea potrivită pentru a savura o comedie.

Minions

The Secret Life of Pets este un film care descrie povestea relației dintre animalele de companie și stăpânii acestora, precum și prietenia dintre animalele de companie păroase și haioase ale orașului New York. Filmul începe cu povestea adoptării câinelui terrier Max, care este și subiectul principal al filmului, de către stăpâna sa Katie și a modului plăcut în care cei 2 se distrează.

Totul este bine pentru Max care se bucură de atenția deplină a lui Katie, până când aceasta hotărăște să mai adopte un cățel pe nume Duke, un dulău mare, pufos și maro. Max nu se simte pregătit să își împartă apartamentul și stăpâna cu noul său coleg de apartament și încearcă să îi însceneze diverse pentru a fi dat afară. În această cursă asupra puterii, dintr-o conjunctură, Max și Duke, ajung să fie luați de către hingheri, iar acest punct reprezintă factorul determinant al începerii acțiunii filmului.

Max si Duke

Acțiunea se desfășoară pe parcusul  unei zile pline de adrenalină în timp ce stăpânii sunt la serviciu și se termină înainte de întoarcerea acestora acasă. Prezintă situațiile prin care cei doi trec pentru a ajunge acasă, precum și încercările prietenilor de a-i găsi și salva, în aventura vieții lor.

Secret life of pets

Filmul durează aproximativ 90 de minute și este plin de momente frumoase, faze amuzante și haioase, personaje extrem de bine conturate si grafică bine făcută și nu în ultimul rând sublliniază rolul prieteniei și importanța ei în momentele în care avem mai mare nevoie de ea.

Din păcate am auzit în film și cuvinte cu care nu suntem de accord, de exemplu “prostule”, dar din fericire nu au fost decât vreo 2 sau 3 cazuri, astfel că au trecut neobservate și nu a fost absorbite în vocabularul lui M.

După film l-am întrebat pe M ce i-a plăcut cel mai mult și am discutat ca 3 adulți depre impresiile făcute de film, despre cum am fi reacționat noi în situațiile descrise acolo și am realizat încă o dată ce repede zboară timpul întrucat avem un băiat mare care pe zi ce trece ne uimește cu puterea lui de întelegere a lucrurilor care îl înconjoară.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui film la care să mergeți cu cei mici și vreți să fie o seara amuzantă pentru toată familia, vă recomand cu drag The Secret Life of Pets. Este perfect pentru cei mici deoarece este un film ușurel și cu animale îndrăgite de ei, precum și pentru adulți deoarece elementele comice se țin lanț.

Pentru cei doritori să tragă cu ochiul, am pus mai jos link-ul către trailer-ul filmului.

Vizionare placută și Choose to be happy!

Share dacă ți-a plăcutShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *